تاریخ : ۱۴۰۱/۰۴/۲۰ شماره : ۱۲۲/۱۰۷۹۴۵ پیوست: دارد



اداره امور صندوق های سرمایه گذاری

شركت سبدكردان آسمان

يا سلام و احترام؛

در پاسخ به نامه شماره ۲۷۱/۴۷۶۶۸۲ مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۱۳ آن شرکت، موضوع درخواست ثبت صورتجلسه مجمع مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۵ ساعت ۱۳:۰۰«سندوق سرمایه گذاری مشترک آسمان یکم»، به اطلاع می رساند؛ صورتجلسه مذکور مبنی بر تغییر حقالزحمه حسابرس، هزینه دسترسی به نرمافزار، تارنما و خدمات پشتیبانی آنها، هزینه برگزاری مجامع صندوق و تغییر بند ۲-۳ امیدنامه به شرح صورتجلسه پیوست نزد این سازمان ثبت گردید.

ضروری است تغییرات مذکور در امیدنامه صندوق اعمال و آخرین نسخه امیدنامه صندوق در تارنمای صندوق بارگذاری گردد.

اعمال تغییرات یاد شده از تاریخ این نامه با رعایت سایر قوانین و مقررات، از نظر این سازمان بلامانع است.

سیاوش برویزی نژاک دنسر اداره امور صندوق عام حرمایه گذاری

> رووست. جناب آقای علی اکبر ایراتشاهی رئیس اداره بازرسی صندوق های سرمایه گذاری جناب آقای شهری مدیرعامل محترم شرکت گروه رایانه تدبیرپرداز موسسه حسابرسی و خدمات مالی فاطر

موسمه حسابرسي أزموده كاران

شماره: ۸۲۱/ص/۱۰ تاریخ: ۵۰/۴۰/۱۰۴۱ پیوست: ندارد

به نام خدا

صورتجلسه مجمع صندوق سرمایهگذاری مشترک آسمان یکم شماره ثبت نزد سازمان ۱۱۰۸۷

ا- تشكيل جلسه:

مجمع صندوق سرمایهگذاری مشترک آسمان یکم ثبت شده به شماره ۲۹۸۶۳ و شناسه ملی ۱۰۳۲۰۸۱۳۶۵۷ نزد مرجع ثبت شده به شماره ۱۱۰۸۷ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور کلیه صاحبان واحدهای سرمایهگذاری ممتاز رأس ساعت ۱۳۰۰ روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۵۵ در محل اقامت صندوق، واقع در خیابان خالد اسلامبولی، خیابان هفتم (بهمن کشاورز)، یلاک ۱۳، طبقه هشتم تشکیل گردید.

۲- انتخاب هیات رئیسه:

مجمع صندوق با حضور صد در صد دارندگان واحدهای سرمایهگذاری ممتاز به استناد ماده ۳۱ اساسنامه صندوق تشکیل و براساس رأی گیری به عمل آمده اعضای هیات رئیسه مجمع به شرح زیر انتخاب گردیدند.

- ۱- آقای مهدی فریور به سمت رئیس مجمع
- ۲- آقای علیرضا شیروانی هرندی به سمت ناظر اول مجمع
 - ٣- آقای دارا قراگوزلو به سمت ناظر دوم مجمع
 - ۴- خانم زینب شجاع به سمت دبیر مجمع

۳- دستور جلسه:

دبیر مجمع دستور جلسه را به شرح زیر قرائت نمود:

- ۱-۳- تصمیمگیری درباره حقالزحمه حسابرس صندوق
- ٣-٢- اصلاح جدول هزينههاي صندوق در بخش هزينههاي دسترسي به نرمافزار، تارنما و خدمات پشتيباني آنها
 - ۳-۳- تصویب هزینه برگزاری مجامع صندوق
 - ۳-۴- تغییر بند ۲-۳ امیدنامه در بخش اهداف و استرتژیهای صندوق
 - ۵-۳- سایر موارد در صلاحیت مجمع

دبیر مجمع زینب شجاع

ناظر دوم

دالًا قراگوزلو

عليضا شمواني مبندي

رئيس مجمع

ا مهدی فریور

۴- تصمیمات مجمع:

کلیه دارندگان واحدهای سرمایهگذاری ممتاز به اتفاق آراء موارد زیر را تصویب نمودند:

۱-۴- مجمع در خصوص حقالزحمه حسابرس صندوق تصميمگيري نمود تا هزينه مذكور، سالانه مبلغ ثابت ۵۵۰ ميليون ریال باشد. لذا بند ۸-۳ امیدنامه صندوق در بخش "حقالزحمه حسابرس" به شرح ذیل تغییر می یابد: " سالانه مبلغ ثابت ۵۵۰ میلیون ریال"

۲-۲- مجمع در خصوص افزایش هزینه نرمافزار با ارائه مدارک مثبته و با تصویب مجمع صندوق تصمیمگیری نمود. لذا بند ۸-۳ امیدنامه در بخش "هزینههای دسترسی به نرمافزار، تارنما و خدمات پشتیبانی آنها"، به شرح ذیل تغییر مییابد: هزینه دسترسی به نرمافزار صندوق، نصب و راهاندازی تارنمای آن و هزینههای پشتیبانی آنها براساس صورتحساب شرکت نرمافزاری محاسبه میگردد.

۳-۲- با توجه به بند ۸-۳ امیدنامه "هزینههای برگزاری مجامع صندوق"، مجمع با برداشت مبلغ هزینههای برگزاری مجامع صندوق مندرج در امیدنامه در طول یک سال مالی با ارائه مدارک مثبته و تایید متولی صندوق تا سقف ۵۰ میلیون ریال موافقت نمود.

۴-۴- بند ۲-۳ امیدنامه در بخش اهداف و استراتژیهای صندوق به شرح ذیل تغییر یافت:

این صندوق از نوع صندوقهای سرمایهگذاری در سهام است. در طول عمر صندوق حدنصابهای صندوق براساس آخرین نصاب اعلام شده توسط سازمان متناسب با نوع صندوق باید رعایت شود. آخرین نصاب مجاز در تارنمای صندوق به روزآوری میشود.

زينب شجاع

ناظر دوم

طارا قراگوزلو

رئيس مجمع

مهدی فریور

۵- دارندگان واحدهای سرمایهگذاری ممتاز:

۱-۵- اسامی دارندگان واحدهای سرمایهگذاری ممتاز حاضر در جلسه مجمع صندوق سرمایهگذاری مشترک آسمان یکم مورخ ۵۰/۴۰/۱۰۴۱ به شرح جدول ذیل است:

محل امضاء	درصد از واحدهای ممتاز	تعداد واحد	نام نماینده	شناسه/ کد ملی	شماره ثبت/ شماره شناسنامه	نام دارنده واحد ممتاز
	Yo	Y0/000	مهدی فریور	lomhoèhhkmk	۴۱۱۶۶۰	شرکت سبدگردان آسمان
1	۳۰	۳٥,٥٥٥	دارا قراگوزلو	০০৮৮০৭।১০।	የነየሥ ኝ	فرهنگ قراگوزلو

مجمع صندوق به آقای سید جواد جمالی با حق توکیل به غیر وکالت داد تا نسبت به ثبت این صورتجلسه نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و پس از موافقت سازمان، نزد مرجع ثبت شرکتها اقدام نماید.

ناظر اول

جلسه رأس ساعت ۱۴:۰۰ با ذكر صلوات خاتمه يافت.

رئيس مجمع

مهدى فريور

دبير مجمع زينب شجاع ناظر دوم

دارا قراگوزلو